Pe cine vede Teodorescu prefect

autor: tv sud // 20 01 2014 // 1.650 Vizualizari

Claudiu Teodorescu își pregătește plecarea la București, iar postul său este disputat de mai multe persoane susținute fie de PSD, fie de PNL. Printre acestea se numără Marcel Romanescu, Virgil Drăgușin, actualul subprefect, sau Ciprian Florescu, vicepreședintele Consiliului Județean. Cât despre Alin Văcaru, prefectul Teodorescu a decarat că are toate calitățile pentru a-i lua locul.

Pe lângă lângă numele vehiculate pentru funcția de prefect a mai apărut astăzi încă unul. Este vorba de Marcel Romanescu, fost subprefect în mandatul democrat liberalilor. Acesta este indicat chiar de actualul prefect, care se pregătește să fie promovat.

În ceea ce-l privește pe social democratul Alin Văcaru, acesta are o imagine foarte bună în ochii reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Conform unor surse apropiate liderilor PSD, Alin Văcaru, directorul adjunct de la societatea Minprest, este cel care îi va lua locul actualului prefect. Teodorescu va avansa, cel mai probabil, în Ministerul Afacerilor Interne.