Partidul lui Dragnea, zeci de mii de adeziuni

autor: Marinel // 22 09 2021 // 99 Vizualizari

Este panică printre liderii de partide politice dupa ce noul partid APP ( Alianta pentru Patrie), sustinut de Liviu Dragnea, abia aparut pe esicherul politic a facut ravagii. Sunt aproape 10.000 de membri inscrisi intr-o zi, iar de la infiintarea recenta, noua formatiune are aproape 100.000 de membri.
PNL si PSD tremura la gandul ca Dragnea, cunoscut ca unul dintre putinii politicieni patrioti va reveni in politica. Deja mai multi membri de la alte partide sunt pe lista APP.
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea anunţă că patru „oameni obişnuiţi” în colaborare cu fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii săi, au pus bazele unui nou partid politic, denumit Alianţa pentru Patrie.
„Nu este un partid naţionalist, nu este un partid radical, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, nu este un partid anti-european sau anti-atlantic. Dimpotrivă”, afirmă Dragnea, care anunţă că i-a cerut avocatei sale să iniţieze un demers în instanţă pentru a lămuri dacă are sau nu voie să activeze politic.
Sunt aproape 10.000 de membri inscrisi intr-o zi, iar de la infiintarea recenta, noua formatiune are aproape 100.000 de mebri.