Pacaliti cu vacante fictive

autor: tv sud // 02 12 2019 // 115 Vizualizari

Țepe cu vacanțe de mii de euro! Mai mulți oameni au fost păcăliți cu vacanțe fictive. Ei au plătit pentru o vacanță într-o destinație exotică în Dubai sau pentru petrecerea de revelion de vis și s-au trezit că de fapt au plătit pentru niște contracte false, iar vacanța mult visată este compromisă. Mascații au descins la administratorul societății, o tânără de 27 de ani din Drobeta Turnu Severin, care a fost reținută de oamenii legii.

Polițiștii din Mehedinți au efectuat trei percheziții domiciliare la administratorul unei agenții de turism din Drobeta Turnu Severin, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prejudiciul este estimat la aproape 7.000 de euro, dar surse din anchetă spun că numărul persoanelor păcălite de această femeie este mult mai mare.

”În luna iulie 2019, aceasta, în calitate de administrator al unei agenţii de turism, a indus în eroare 4 persoane, prin semnarea unor contracte de furnizare servicii turistice, oferindu-le acestora mai multe documente falsificate, producând un prejudiciu de 6.950 euro”, a precizat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri, respectiv agende, facturi, vouchere, bilete avion. Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, iar procurorul a dispus cercetarea sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.