Oferta de energie pe baza facturii!

autor: Micky Nimară // 12 10 2021 // 585 Vizualizari

Libertatea de a alege a venit în România, ceea ce înseamnă că furnizorii de energie electrică pot să își aleagă din numeroasele oferte de pe piața libertalizată, furnizorul a cărui ofertă se potrivește cel mai bine nevoilor sale. În acest context, companiile au gândit pachete complexe și numeroase avantaje dedicate prospecților, toate acestea pentru a crea o legătură transparentă și de încredere cu posibilii clienți.

Din dorința de a veni în ajutorul consumatorilor, furnizorii, precum Energia Gas & Power, oferă posibilitatea de a crea o ofertă de energie electrică personalizată, pe baza expectanțelor clienților săi.

Ofertă energie electrică: https://e-nergiagp.com/energie-electrica/

Tot ce trebuie persoana casnică să facă este să trimită o factură curentă la energie și să aștepte oferta gândită special pentru nevoile sale. Această variantă este cu atât mai utilă cu cât, în acest fel, clientul nu va trimite informații despre consumul lunar a energiei electrice în casă, nu va pierde timp încercând să completeze un formular cu datele sale și va primi în cel mai scurt timp o estimare a valorii facturii pe lună.

Astfel, posibilii clienți se vor putea bucura de același confort în căminul lor și vor beneficia de transparență și certitudinea aceluiași preț fix la consumul de energie electrică.

Alte avantaje ale urcării facturii curente pe platforma furnizorului:

• Consumatorul nu va trebuie să se deplaseze la biroul furnizorului

• Clientul va economisi timp, bani și energie

• Acesta va primi oferta personalizată în cel mai scurt timp, fără drumuri suplimentare

• Poate cere explicații suplimentare după ce a primit propunerea de ofertă personalizată, online sau printr-un telefon

• Procesul de încărcare a facturii este simplu și rapid, dar, în caz de nevoie, consumatorul poate primi suport la telefon sau online pentru a facilita urcarea pe platformă a documentului

• Totul este la un click distanță.

Cu scopul de a oferi o experiență personalizată și plăcută în relația cu furnizorul, companiile aleg să ofere un preț fix pentru consum, astfel încât viitorul client să nu fie luat prin surprindere, ci să își poată calcula valoare fiecărei facturi. Într-un context în care prețurile urcă constant pe piața liberalizată, certitudinea unui preț fix poate oferi confort, iar consumatorul se poate pregăti pentru cheltuielile lunilor care vor urma.

Astfel, persoana casnică, va putea să facă renunțe la economiile excesive, pentru că își va putea calcula mereu cât va avea de plătit la finalul lunii.

Înainte de a lua o decizie cu privire la furnizorul pe care îl alege, prospectul trebuie să folosească un sistem comparator de prețuri pentru energie electrică, astfel încât să aibă o imagine de ansamblu a tuturor ofertelor de pe piață și să facă o alegere documentată.

Comparator prețuri energie electrică: https://e-nergiagp.com/

Alături de preț, dacă este fix sau variabil, un alt element important este și modul în care va primi factura, respectiv va trimite indexul clientul. Dacă preferă să primească factura prin email, întrucât găsește mai confortabilă consultarea consumului și plata online pe platforma destinată consumatorilor, atunci este recomandat să aleagă un furnizor care îi furnizează varianta online a acesteia.

În concluzie, libertatea de a alege a oferit consumatorului posibilitatea de a opta pentru o ofertă care să se potrivească cel mai bine cu nevoile căminului și, în egală măsură, să negocieze clauzele contractului pentru a profita la maxim de avantajele la energiei electrice.

Ofertă energie electrică: https://e-nergiagp.com/energie-electrica/