Noi reguli de circulație în Târgu Jiu

autor: Iulia Blondea // 28 12 2018 // 1.482 Vizualizari

”Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii că, începând cu data de 01.01.2019, ora 06:00, vor fi făcute modificări în ceea ce privește ieșirea mașinilor din parcările Rodna și Super 2000. Astfel, în Comisia de Circulație și cu acordul Poliției Rutiere, s-a stabilit ca evacuarea celor două parcări să fie făcută pe Strada Plevnei, către digul Jiului, conducătorii auto având posibilitatea să urmeze direcția stânga către Târgul Litovoi sau dreapta către Podul Jiului, cu obligația ca, la capătul străzii, să vireze spre dreapta.

Intrarea în parcarea Rodna se va face din Bulevardul Constantin Brâncuși, iar în parcarea Super 2000 de pe Bulevardul Constantin Brâncuși – Strada Plevnei, urmând ca șoferii să vireze la stânga.

Indicatoarele privind aceste măsuri vor fi montate în perioada următoare, însă acestea vor fi acoperite până la data stabilită pentru intrarea în vigoare a acestor modificări. A fost aleasă perioada de început de an pentru implementarea măsurilor menționate, deoarece traficul este mai puțin aglomerat, iar conducătorii auto au timp să se obișnuiască cu noile prevederi. Totodată, menționăm faptul că reprezentanți ai Poliției Locale și ai Poliției Rutiere vor fi prezenți la fața locului pentru a-i îndruma pe șoferi.”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.