Nistor s-a răzgândit

autor: // 28 06 2013 // 2.626 Vizualizari

Dan Nistor vrea neapărat să plece de la Pandurii în această vară. Mijlocașul ar accepta și o mutare la CFR Cluj, însă oficialii olteni consideră că tranzacția cu clujenii a picat. Cu sau fără Nistor, Pustai vrea să rămână în top și în sezonul viitor.

Copilul de la țară vrea acum și la CFR Cluj după ce i-a refuzat pe clujeni în primă fază. CFR şi Pandurii s-au înţeles iniţial pentru transferul lui Nistor în schimbul a 500 de mii de euro şi 25% dintr-un viitor transfer, dar Nistor ar fi vrut să plece în străinătate. Mijlocașul s-a răzgândit, însă după nuntă.

“Eu mai sper că până sâmbătă să se rezolve transferul meu la Cluj. Nu-mi doresc scandal, am un contract la Târgu Jiu, pe care-l voi respecta, dar consider că mi-am făcut datoria faţă de Pandurii şi n-ar trebui să mi se pună beţe-n roate!”, declară mijlocaşul în GSP

Din punctul de vedere al oficialilor de la Pandurii, transferul lui Nistor la CFR Cluj a picat.

Șeful Condescu s-a întâlnit cu cei de la CFR Cluj în Austria unde a asistat la amicalul cu

Dinamo Tbilisi, 0-0. Condescu l-a următit la lucru pe Nicoară care ar putea reveni la Târgu Jiu înainte de startul sezonului viitor.

Antrenorul Cristi Pustai a vorbit în presa centrală despre obiectivele pandurilor din perioada următoare.

” Noi ne propunem să facem o figură cât mai bună în Europa şi, cu puţin noroc, e posibil să ajungem în grupe. Sper să ne menţinem în primele cinci locuri la finalul campionatului viitor.” a spus Pustai.

Liga 1 va avea tot 18 echipe și în campionatul următor. Rămâne de văzut, însă cine va completa Liga care numără în prezent doar 16 echipe. Și Rapid, aflat în insolvență, mai speră să se salveze, dar și primele două retrogradate din sezonul trecut, Chiajna și CSMS Iași trg nădejde să continue în primul eșalon.

 

Reporter: Cristi Peptan