Nici insolventa nu mai poate salva CEO

autor: tv sud // 13 01 2020 // 95 Vizualizari

Complexul Energetic Oltenia va putea lua împrumutul de 1,2 miliarde de lei, abia după avizul Consiliului Concurenţei şi al Comisiei Europene, ceea ce înseamnă că acţiunea în sine va dura 8 sau 9 luni de zile, a declarat la Sud FM, fostul manager al CEO, Laurenţiu Ciurel

Demersurile pentru salvarea Complexului ar fi trebuit să înceapă cu un an sau doi ani de zile, a explicat fostul manager, menţionând că împrumutul pe care se bazează compania vine prea târziu. Nici măcar insolvenţa nu mai poate salva producătorul de energie din Gorj, a mai precizat Laurenţiu Ciurel.

Fostul manager îşi susţine declaraţiile, enumerând banii pe care îi are de dat CEO la bănci şi furnizori, la care se adaugă, evident, şi uriaşele sume pentru certificatele de carbon.

Laurenţiu Ciurel a mai ţinut să spună în în luna decembrie a anului trecut, administraţia companiei a făcut mari eforturi pentru plata salariilor. De asemenea, că, dată fiind situaţia, mulţi dintre inginerii şi specialiştii din minerit şi energie au început să-şi caute în mediul privat, sau la stat, alte joburi.