Neimplinirile lui Calinoiu

autor: tv sud // 04 12 2019 // 174 Vizualizari

Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj funcţionează într-un sediu inadecvat, a declarat la Sud FM Ion Călinoiu. Acesta a condus SGA Gorj până la sfârşitul săptămânii trecute când i-a exprirat detaşarea. Ion Călinoiu a precizat că şi-ar fi dorit un sediul nou pentru SGA, dat fiind faptul că laboratorul unităţii funcţionează în condiţii improprii, trecând acest fapt la capitolul neîmpliniri.

Ion Călinoiu spune că a lăsat la SGA un colectiv foarte bun cu care a pus în practică mai multe proiecte. Dar, printre cele pe care nu a reuşit să le ducă până la capăt, sunt consolidările pe râul Gilort şi faptul că SGA nu funcţionează, nici acum, într-un sediu pe măsura nevoilor acestei unităţi. Ion Călinoiu a precizat că fostul ministru al Apelor şi Pădurilor nu a aprobat proiectul prin care SGA ar fi urmat să fiuncţioneze într-un spaţiu adecvat activităţii pe care o desfăşoară, deşi existau fondurile necesare iar proiectul fusese elaborat.

Ion Călinoiu este convins că noul şef al SGA Gorj, Alexandru Buduran, va găsi înţelegere la noul ministru liberal pentru a rezolva problema sediului Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj.