“Nea Sabin” are nevoie de AJUTOR

autor: Iulia Blondea // 24 02 2021 // 416 Vizualizari

“Nea Sabin” are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor care putem să în oferim o mână de ajutor pentru a-i salva viața. Sabin Cosmulescu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Gorj, a fost diagnosticat cu o boala gravă și acum se luptă să trăiască. El are însă nevoie de sprijin, pentru că intervențiile și tratamentele sunt costisitoare.

Nea Sabin, așa cum îl cunoaște toată lumea, a ajuns la spital săptămâna trecută. În incinta primăriei Târgu Jiu, i s-a făcut rău și a fost dus cu Ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Acolo, a fost diagnosticat cu o boală gravă și acum are nevoie de ajutor. Cum a fost mereu un luptător, așa este și acum. Nea Sabin nu se dă bătut și vrea să învingă boala cu care a fost diagnosticat. Are însă nevoie și de sprijinul nostru. Tratamentele sunt costisitoare, iar familia trebuie sprijinită financiar pentru ca Nea Sabin să poată avea o șansa la viață și să fie supus intervențiilor care îi sunt vitale. Și astfel să se poată reîntoarce la cariera pe care o face cu mândrie de mai bine de două decenii.

Cei care pot oferi sprijin de orice natură sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0760 470 494 sau să faca o donație pe numărul de cont RO08 CECE C001 9462 0165 5211, deschis la CEC Bank pe numele Sabina Aurelia Cosmulescu, soția lui Sabin.