Morega îl atacă pe Cârciumaru

autor: tv sud // 30 01 2013 // 1.132 Vizualizari

Dan Ilie Morega l-a atacat astăzi dur pe primarul municipiului Tg Jiu, Florin Cârciumaru. Acesta a declarat despre primar că este cel care l-a ajutat pe sindicalistul  Gheorghe Etăgan să obțină terenul pe care a început construcția unei locuințe în cartierul Primăverii din municipiul Tg Jiu. Cârciumaru a declarat că nici măcar nu se poate supăra pe Morega, iar în ceea ce privește terenul, nu el i l-a dat.

Săgețile fostului deputat Dan Ilie Morega s-au îndreptat, de această dată, nu doar înspre liderii de sindicat, în frunte cu Marin Condescu, ci și înspre primarul Florin Cârciumaru. Morega susține că Gheorghe Etăgan, vice-președintele Federației Naționale Mine Energie, nu s-ar fi putut apuca de construcția vilei din cartierul Stamutaților de Lux, Primăverii, fără sprijinul primarului.

Cârciumaru a declarat însă că nicidecum nu l-a favorizat pe Etăgan cu terenul, iar, în ceea ce privește autorizația de construcție, este dreptul său de cetățean să o obțină.

Gheorghe Etăgan a început construcție unei vile în carierul Primăverii din Tg Jiu, pe banii complexului, datorită unei suprafețe de teren pe care a pus-o la dispoziția unității. Terenul sindicalistului se află în fața excavatoarelor, motiv pentru care a fost recompensat de către CEO.