Morega, consilier la PNL

autor: tv sud // 30 01 2013 // 1.109 Vizualizari

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Dan Ilie Morega, a devenit mai nou purtătorul de cuvânt al taberei Călin Popescu Tăriceanu la Gorj. Acesta a prezentat astăzi un comunicat de presă în care a enumerat persoanele care se alătură echipei conduse de fostul prim-ministru al României, aflate în dispută cu președintele formațiunii politice, Crin Antonescu. Morega a declarat că nu se va întoarce în PNL, însă își oferă serviciile pentru reformarea exchipei.

Legăturile dintre Dan Ilie Morega și Partidul Național Liberal ar putea fi reluate. Acesta s-a declarat astăzi un susținător al taberei Călin Popescu Tăriceanu, pe care-l sprijină în formarea unei echipe. Morega a transmis și un comunicat de presă prin care le cere tuturor liberalilor gorjeni să-l susțină pe Tăriceanu, și nu pe Antonescu, în lupta din interiorul partidului. Mai mult decât atât, fostul președinte al PNL Gorj susține că ar putea să ajute și la reformarea partidului de la Gorj, distrus de actuala conducere.

Dian Popescu, președintele liberalilor gorjeni, întreabă retoric în ce calitate face Morega actualele declarați. Acesta refuză însă să le și comenteze.

Războiul dintre Dan Ilie Morega și Dian Popescu este unul bine cunoscut la nivel local. Cert este faptul că Morega nu a încetat să se implice și să incerce să influențeze anumiți membrii din PNL, în favoarea sa.