Miza pe sârbi

autor: // 31 05 2013 // 1.204 Vizualizari

Pandurii Târgu Jiu se întărește pentru Europa din spațiul ex-iugoslav. Oficialii olteni au intrat în tratative cu cinci jucători din țara vecină. Unul dintre ei, Aleksandar Sofronac, a dat probe în iarnă la Pandurii, dar impresarul acestuia, Zvonko Milojkovic, nu i-a permis să rămână la clubul gorjean. Cinci jucători și-au încheiat contractul cu Pandurii, iar trei dintre ei ar putea continua și din sezonul următor.

O echipă întreagă este pe lista de achiziții a pandurilor pentru sezonul următor. Echipa gorjeană a învățat din experiența altora și vrea să se întărească serios pentru a face față pe trei planuri în anul competițional ce vine, Europa League, campionat și Cupa României.

Pandurii testează din nou piața din Serbia și a intrat în legătură cu jucători aflați sub contract, de maxim 24 de ani. Oltenii au făcut afaceri bune cu jucători din țara vecină, Vranjkovic fiind fotbalistul cel mai cunoscut dintre sârbii care au trecut pe la Târgu Jiu.

Impresarul Zvonko Milojkovic, cel care a avut un conflict dur cu Petre Grigoraș propune din nou jucători la Pandurii. Cinci fotbaliști sunt în negocieri cu vicecampioana României.

Fundașul central de 22 de ani, Aleksandar Sofranac, a fost cu Pandurii în Antalya  în iarnă, dar nu a rămas deși Pustai a fost mulțumit de el.

Pandurii caută și portar și a intrat în discuții cu doi goalkeeperi, ambii din afara țării.

Pandurii se reunește pe 13 iunie, dar stafful tehnic revine la Târgu Jiu pe 10 iunie pentru un trial cu fotbaliștii aflați sub contract cu clubul, dar care au fost împrumutați la alte echipe.

Cinci jucători și-au încheiat conturile cu Pandurii.

Viorel Nicoară are clauză de cumpărare. 70.000 euro trebuie să achite Pandurii către CFR Cluj pentru a-și asigura, în continuare, serviciile mijlocașului. Ibeh și Ungurușan au primit oferte din partea pandurilor de a continua și se așteaptă răspunsurile lor.

 

Reporter: Cristi Peptan