Minora de 14 ani, disparuta de acasa

autor: Gabriel Alin Spineanu // 19 05 2020 // 282 Vizualizari

Este alertă maximă în Dolj după dispariția unei minore de 14 ani! În urmă cu două nopți, Nicoleta și-a făcut bagajul, a luat 300 de lei și a dispărut fără urmă. Disperați, părinții adolescentei au apelat la poliție. Căutările au fost extinse și în județele învecinate, iar acum fata este căutată de autorități.

Nicoleta a plecat de acasă în noaptea de 17 spre 18 aprilie. Observând dispariția fetei tatăl acesteia a sunat la poliție.
“Gheorghe Nicoleta Iuliana a plecat de la domiciliu în noaptea de 17/18 mai, având asupra sa un geamantan din pânză de culoare roșu cu negru, în care se aflau mai multe articole de îmbrăcăminte și suma de 300 de lei. Semnalmente: Înălțime 1,50 m, ochi căprui, păr lung, de culoare șaten, aproximativ 45 kg, fără semne particulare. Nu se cunosc cu exactitate articolele vestimentare purtate de persoana în cauză, însă este posibil ca acesta să fie îmbrăcată în tricou, pantaloni tip jeans și încălțăminte sport.”, a transmis IPJ Dolj.
Persoanele care pot oferi informații despre minoră sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să apeleze la cea mai apropiată secție de poliție.