Minora de 11 ani, violata de vecin

autor: tv sud // 13 02 2020 // 95 Vizualizari

Caz halucinant în județul Hunedoara! O minoră de 11 ani a fost supusă unei adevărate torturi de către vecinul său la care mergea frecvent, cu acordul mamei sale, care nu bănuia ce intenții avea vecinul. Acum, a mers la poliție și l-a reclamat pe individ că a violat-o pe fată în repetare rânduri, o șantaja cu filmulețe indecente și, ba mai mult, ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale contra cost și cu alți bărbați.

Bărbatul de 45 de ani a fost săltat, seara trecută, de polițiști și dus la secție pentru audieri. Ulterior, a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit primelor cercetări și declarațiilor mamei, calvarul fetei a început în luna decembrie 2019.

”Femeia a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuința bărbatului de 45 de ani, din Petroșani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora. Minora a fost condusa la sediul Poliției, pentru a fi audiată în legătură cu fapta sesizată. Ea va fi supusă și unei expertize medicale în regim de urgență. În cauză a fost întocmit dosar penal, în funcție de cercetări urmând a se dispune măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani. ”, a declarat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Cercetările continuă în acest caz, iar pe măsura cercetărilor, fapta ar putea fi declinată către DIICOT, asta în cazul în care se confirmă că bărbatul a obligat-o pe minoră să întrețină relații sexuale și cu alți indivizi.