Minor decedat intr un accident

autor: Gabriel Alin Spineanu // 03 08 2020 // 71 Vizualizari

Minor de 15 ani, ucis de un șofer beat și fără permis! Cei doi au petrecut împreună cu mai mulți prieteni și, deși șoferul consumase băuturi alcoolice, nu s-a gândit prea mult și s-a urcat la volan. A pierdut însă controlul volanului, iar mașina a fost pur și simplu distrusă. Adolescentul a murit pe loc, însă șoferul a scăpat ca prin minune și a fugit. A fost însă prins la scurt timp de polițiști și dus la spital. El riscă acum ani grei de închisoare.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din comuna Aninoasa, s-a urcat băut la volan, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, dar și un autoturism parcat în afara părții carosabile.
După producerea accidentului, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, fiind identificat de polițiști în apropierea producerii accidentului.
Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpa, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.