Ministerul Educaţiei a anunţat priorităţile la vaccinare în învăţământ.

autor: Costin Soare // 18 01 2021 // 91 Vizualizari

Ministerul Educației le-a transmis inspectoratelor școlare care va fi ordinea de priorități la programarea la administrarea vaccinului împotriva noului coronavirus.

Ministerul Educaţiei a transmis către inspectoratele școlare o circulară în care se arată că fiecare unitate de învățământ preuniversitar va trebuie să desemneze o persoană pentru înregistrarea profesorilor și personalului angajat pe platforma campaniei de vaccinare.

“Având în vedere faptul că începând cu data de 17 decembrie 2020 a intrat în vigoare H.G. nr. 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România precum și faptul că a fost deschisă Etapa a II-a de vaccinare împotriva COVID-19, care include populația cu grad de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie/esențiale, printre care personalul din unitățile și instituțiile de învățământ, vă solicităm să diseminați informațiile către toate unitățile de învățământ în vederea întreprinderii măsurilor necesare pentru asigurarea accesului personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic la programul de vaccinare împotriva COVID-19.