Marturia fiului femeii ucise de Mihai Dafinescu

autor: Marinel // 07 04 2021 // 131 Vizualizari

Decizia magistraților de a-l elibera pe Mihai Dafinescu a creat revoltă în familia victimei. Fiul femeii ucise de beizadeaua din Novaci a făcut mărturii șocante. A povestit pas cu pas ce s-a întâmplat în noaptea în care mama i-a fost ucisă. La doar 16 ani, Denis a spus că nu îl urăște pe cel care i-a ucis mama. Cu ochii în lacrimi și cu inima plină de durere, Denis a spus că vrea doar dreptate și Mihai Dafinescu să fie pedepsit corect de justiția din România.
Denis are doar 16 ani, însă viața l-a maturizat mult prea devreme. Și-a pierdut tatăl în urmă cu doi ani și, în august 2020, a rămas și fără mamă. În momentul accidentului, își însoțea mama către casă, așa cum o făcea în fiecare seară când femeia termina programul de lucru. A scăpat ca prin minune, a avut un șoc când și-a văzut mama murind lângă el, însă își amintește pas cu pas ce s-a întâmplat în noaptea care i-a schimbat viața.
Denis a scăpat ca prin minune, fiind la un pas să fie și el lovit de mașina condusă de Mihai Dafinescu.
Deși Mihai Dafinescu, i-a ucis mama, Denis spune că nu îl urăște. Vrea doar să se facă dreptate.
După șapte luni pe care le-a petrecut în arestul preventiv, Mihai Dafinescu a fost plasat în arest la domiciliu. TV Sud l-a contactat pe acesta pentru un punct de vedere, însă Mihai Dafinescu nu a vrut să facă nicio declarație cu privire la cele întâmplate.