Marocan reținut de polițiștii doljeni

autor: Marinel // 13 10 2021 // 53 Vizualizari

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, cetăţean marocan, cu permis de rezidență în Spania, a fost reținut de către polițiștii doljeni, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în formă continuată şi trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Polițiștii au făcut și o percheziție domiciliară în Craiova unde tânărul locuia fără forme legale de muncă.

Poliţiştii doljeni au efectuat o percheziţie domiciliară, la un imobil din Craiova, unde locuiește fără forme legale tânărul bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost săltat de poliție și dus la audieri. El este acuzat de săvârșirea mai multor infracțiuni.
Polițiștii au stabilit că la data de 29 septembrie, tânărul a furat, prin smulgere, lănțișorul de aur al unui minor în vârstă de 15 ani, din Craiova, care se deplasa pe strada Doljului. Paguba produsă în acest caz a fost de aproximativ 2.000 de lei. Și un alt copil în vârstă de 13 ani, tot din Craiova, a fost lăsat fără lănțișor. Totodată, polițiștii au depistat că pe numele tânărului a fost dată interdicția de a intra în România pe o perioadă de cinci ani, începând cu 20 august, anul acesta.