Mama unui baietel vrea o sansa la viata

autor: Gabriel Alin Spineanu // 14 02 2020 // 59 Vizualizari

Povestea Georgianei este una extrem de tristă. Luptă cu o boală necrutățoare, dar are un vis puternic, acela de a-și vedea copilul cum crește. Ca să aibă o șansă la viață, Georgiana a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică din Turcia, însă calvarul ei nu s-a oprit aici. Reprezentanții Asociației Uniunea Femeilor din Gorj au preluat cazul și au realizat numeroase demersuri în sprijinul acesteia. Cu toate acestea, Georgiana are în continuare nevoie de ajutor.

Georgiana este din orașul Rovinari și are doar 34 de ani. Tânăra este mama unui băiat de 11 ani și de curând a fost diagnosticată cu cancer ovarian care s-a extins la stomac. Aceasta a fost operată la o clinică din Turcia, însă familia are în continuare nevoie de sprijin.

Tânăra mamă are nevoie de bani pentru a merge mai departe și, oricât s-ar mobiliza familia sumele de bani pentru curele cu citostatice, ulterioare intervenției din Turcia sunt peste puterile lor.

Cei care doresc să contribuie la dorința unui copil de a crește alături de mamă o pot face printr-o donație, oricât de mica ar fi ea.