Luptă pentru România

autor: tv sud // 11 12 2013 // 1.437 Vizualizari

Pandurii forțează prima victorie în grupele Europa League. În ultimul meci din grupele Europa League, gorjenii primesc vizita portughezilor de la Pacos Ferreira. De Pandurii depinde dacă vom avea două echipe în Liga Campionilor din 2015.

Pandurii vor să-și ia rămas bun de la publicul clujean cu o victorie. Cluj Arena, gazda oltenilor în Europa, nu le-a purtat deloc noroc. Pandurii Târgu Jiu are un bilanț negativ pe arena de 30.000 locuri, un egal, 1-1 cu Hapoel Tel Aviv, și 3 înfrângeri, cu Braga, 0-1, Dnepr, 0-1, și Fiorentina, 1-2. Și banii sunt o miză a acestui ultim duel european. În conturile pandurilor ar intra 200.000 euro în cazul unei victorii.

Pandurii luptă și pentru țară. În cazul unei victorii a gorjenilor, România ar putea trimite în 2015 două echipe în Liga Campionilor.

Din păcate, veștile rele se țin scai de echipa lui Pustai. La ultimul antrenament de la Târgu Jiu s-a accidentat și Paul Anton. Pandurii are unsprezece jucători indisponibili pentru jocul de mâine seară. Pacos are două egaluri în această grupă și ocupă locul 3 în timp ce Pandurii e ultima, cu un singur punct. Trupa portugheză este în criză în campionatul portughez, unde ocupă ultimul loc. Lusitanii vin la Cluj după o usturătoare înfrângere acasă în campionat, 0-3, cu Estoril. Pandurii – Pacos e mâine seară, pe Cluj Arena, de la ora 20:00.