Liviu Dafinescu, comemorat

03 02 2014 // 0 Comentarii // 315 Vizualizari

Rude, prieteni, colegi de serviciu, dar și autoritățile județului Gorj au fost prezenți astăzi la mormântul lui Liviu Dafinescu, cel care a fost directorul Ansamblului Folcloric ,,Doina Gorjului“. Astăzi se împlinesc zece ani de când Liviu Dafinescu a trecut în neființă.

La mormântul lui Liviu Dafinescu s-au adunat astăzi oameni de cultură din județul Gorj, prieteni și rude, care l-au comemorat așa cum cere tradiția pe cel care a fost directorul Ansamblului «Doina Gorjului». Un preot militar a susținut o slujbă la mormântul fostului director al Ansamblului Folcloric ,,Doina Gorjului“.

Astăzi se împlinesc zece ani de la trecerea în neființă a celui care, timp de peste un deceniu, a condus ansamblul folcloric, care a ajuns la o recunoaștere internațională. Colegii de muncă i-au adus și astăzi un pios omagiu.

Pentru mulți dintre cei prezenți, Liviu Dafinescu a însemnat omul care i-a ajutat debuteze in carieră.

La mormântul Liviu Dafinescu au ajuns astăzi și membrii Ansamblului de la Baia de Fier care poartă numele fostului director al Ansamblului Doina Gorjului.

1 Comentariu la acest articol

  1. andu 20 decembrie 2014 // // Raspunde

    “Există multe șanse să fie infestată cu trichineloză”.
    Termenul “șansă” semnifică o stare pozitivă, un avantaj, fiind recomandată utilizarea acestuia în situațiii de fericire, bine, mulţumire, bunăstare, succes, izbândă. Nu e incorect gramatical, dar mai bine utilizați “neșansa” sau “probabilitatea”.

    Andu, un telespectator fidel.

Adauga un comentariu

  1. Current day month ye@r *