Liniște profundă în PNL Gorj

autor: tv sud // 30 12 2014 // 1.776 Vizualizari

Copreședintele Partidului Național Liberal, Dan Vâlceanu, a spus că nu vrea să mai ofere nicio declarație despre situația lui Dian Popescu. Liberalul crede că, în preajma sărbătorilor de iarnă, este mai bine să se abțină de la afirmații la adresa senatorului. Dian Popescu este contestat în continuare de colegii săi de partid care cer suspendarea acestuia din funcția de copreședinte al PNL Gorj, după condamnare la 5 luni de închisoare cu suspendare.

Dan Vâlceanu nu mai este atât de vehement la adresa lui Dian Popescu, dar își dorește la fel de mult ca senatorul de Gorj să fie suspendat din funcția pe care o deține în PNL Gorj. Motivul perioadei de pace, spune Vâlceanu, este spiritul sărbătorilor de iarnă. Liberalul a declarat că se va mai pronunța, în legătură cu situația lui Dian Popescu doar după 7 ianuarie.

Copreședintele Partidului Național Liberal Gorj, Dian Popescu, a fost condamnat la 5 luni de închisoare cu suspendare alături de primarul comunei Peștișani, Florin Pavel, în dosarul ”Lotul Peștișani”. Imediat după sentința Înaltei Curți, colegii acestuia de partid au cerut suspendarea din funcția de copreședinte al PNL Gorj, pentru care au invocat noul statut al partidului.