Lemne confiscate de polițiști

autor: tv sud // 18 03 2019 // 102 Vizualizari

“La data de 15 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Tismana au efectuat o acțiune privind legalitatea transportului rutier de material lemnos, acționând pe DN 67D Tismana, confiscând peste 33 mc lemn rotund de esenţă fag.

Poliţiştii din Tismana au identificat, în trafic, un ansamblu condus de un bărbat din orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți, format din cap tractor și semiremorca, aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Ponoarele, în care era transportată cantitatea de aproximativ 33 mc lemn rotund fag.

Poliţiştii au verificat documentele de însoţire a materialului lemnos, ocazie cu care s-a constatat faptul că pe avizul în cauză nu era consemnată valabilitatea în funcție de distanța până la destinație.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au sancţionat societatea comercială în cauză, cu amendă în valoare de 5.000 lei, conform Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor, iar ca măsură complementară, poliţiştii au dispus confiscarea întregii cantități de aproximativ 33 mc lemn rotund de esenţă fag”, a transmis IPJ Gorj.