Le dă peste nas pesediştilor gorjeni

autor: tv sud // 29 05 2014 // 1.122 Vizualizari

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, le-a dat peste nas pesediştilor gorjeni, în privinţa celui mai slab rezultat înregistrat la alegerile europarlamentare dintre toate judeţele Olteniei. Aceasta le-a transmis liderilor PSD Gorj că trebuie să caute scuze în altă parte.

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a declarat, astăzi, la Comitetul Executiv Naţional al PSD, că liderii organizaţiei de la Gorj trebuie să-şi asume rezultatul de la alegerile europarlamentare, cel mai slab dintre toate judeţele Olteniei. Aceasta susţine că vizita lui Ponta în Bănie nu a avut o contribuţie semnificativă la scorul înregistrat în judeţul Dolj.

Premierul Victor Ponta a declarat, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, că rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare înseamnă şi o atenţionare cu privire la organizaţiile unde s-au înregistrat scoruri slabe.

PSD a obţinut în judeţul Gorj 43,88 la sută din voturile alegătorilor. Cel mai bun rezultat din Oltenia a fost obţinut în judeţul Olt, unde PSD a obţinut un scor de 58,5%