La Psihiatrie, după cruzime fără margini

autor: // 31 05 2013 // 2.798 Vizualizari

Eleva care şi-a îngropat fetiţa în curte a fost trimisă la Psihiatrie! Aceasta va fi supusă unei expertize în urma căreia medicii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a comis oribila faptă. Părinţii fetei sunt plecaţi la muncă în străinătate şi aşa se explică faptul că nimeni nu a văzut-o când şi-a omorât copilul, în propria casă. Primarul de la Roşia de Amaradia spune că tânara s-a prins în hora de Paşte după cruzimea rară, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj au considerat că este necesară o expertiză medico-legală psihiatrică în cazul fetei de 19 ani, care şi-a îngropat fetiţa în curte. Aceasta va fi internată, timp de trei zile, la Psihiatrie, urmând ca ulterior să se stabilească dacă se impune arestarea preventivă în cazul său. Primarul comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, susţine că locuia cu cele două surori, iar părinţii lor sunt la muncă, în străinătate.

Eleva de clasa a XII-a, de la Roşia de Amaradia, i-a şocat pe localnici, prin gestul său.

Edilul-şef consideră că este important să fie dezvăluit şi numele tatălui, pentru că s-ar putea lua în calcul şi variantă conform căreia acesta ar fi obligat-o să-şi omoare copilul. Surse din rândul anchetatorilor susţin că fata a recunoscut faptele pentru care ar putea să primească închisoare pe viaţă. Înainte însă, medicii trebuie să stabilească dacă a fost în deplinătatea facultăţilor mintale, iar astăzi se va face şi necropsia cadavrului bebeluşului, care va arăta dacă s-a născut viu.

 

Reporter: Loredana Ficiu