Joacă pentru podium

autor: tv sud // 18 10 2013 // 758 Vizualizari

Înaintea duelului cu Fiorentina, din grupele Europa League, Pandurii Târgu Jiu primește vizita revelației campionatului, FC Botoșani, echipă cu o singură înfrângere în primele zece etape. Pandurii pot ajunge pe podimul Ligii 1 în cazul unui succes în fața moldovenilor.

După două săptămâni de pauză, Pandurii joacă din nou în campionat. La Târgu Jiu vine nou promovata FC Botoșani, echipă care are patru victorii și un egal în deplasare în Liga 1.

FC Botoșani are 19 puncte în 10 etape și este peste Pandurii în clasament. Cu o victorie, oltenii îi depășesc pe moldoveni, ba chiar pot ajunge pe podium, dacă Astra sau Petrolul fac vreun pas greșit. Echipă fără nume, FC Botoșani se bazează doar pe tineri cu dorință de afirmare. Hadnagy și Croitoru sunt cele mai cunoscute nume din lotul adversarei.

Pandurii nu are nici o problemă de efectiv. Nicoară a fost reprimit în lot de Pustai, iar Eric are șanse și el să revină titular. Singurul semn de întrebare este în dreptul golgheterului Matulevicius, abia revenit de la națională.

După ce a fost contestat în înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș de acasă, 1-2, Pustai nu mai are așteptări de la publicul gorjean.

Clubul a făcut concesii spectatorilor și permite accesul liber la peluze. Și la tribune prețurile sunt foarte accesibile. 5 lei la tribuna I și II și 10 lei la tribuna 0 trebuie să plătească fanii pentru a asista la jocul de duminică, cu FC Botoșani.