Închisoare pentru agresorul din Arcani

autor: catalin udroiu // 30 09 2015 // 1.161 Vizualizari

Închisoare cu executare după scene incredibile suprinse în fața unui club din Arcani. Bărbatul care a fost filmat în timp ce a lovea cu bestialitate doi clienți a aflat sentința, după ce a fost judecat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Pedeapsa a fost contopită cu una mai veche, pe care inculpatul o primise pentru că a fost prins la volan fără permis. Hotărârea poate fi însă contestată, în următoarele 10 zile. Vă avertizăm că urmează imagini șocante!

Incidentul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 aprilie, în fața unui cunoscut club din comuna Arcani. Polițiștii susțin că, având asupra sa două arme albe, bărbatul de 46 de ani a lovit cu pumnul două persoane în vârstă de 45 și 63 de ani. Una dintre victime se deplasa mai greu, din cauza unor probleme de sănătate și a fost pusă la pământ în câteva secunde. Agresorul a fost trimis ulterior în judecată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar prima instanță a stabilit aseară verdictul.

Printre acestea se afla și un satâr. Inculpatul este obligat să plătească 2000 de lei cheltuieli judiciare statului. Sentința poate fi atacată. Surse susțin că bărbatul ar fi reacționat violent după ce patronul i-ar fi interzis să mai intre în club, tot din cauza comportamentului său față de ceilalți clienți.