Începe concurența

autor: catalin udroiu // 30 09 2015 // 1.042 Vizualizari

Începe lupta pentru funcția de președinte la Consiliul Județean! În spațiul public au apărut informații conform cărora în cazul în care Ion Călinoiu nu va mai candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu ar fi favoritul social democraților pentru o viitoare candidatură. În acest context, Ciprian Florescu, despre care s-a spus că a fost pregătit de Călinoiu pentru ai lua locul locul, a declarat că l-ar deranja nominalizarea acestuia.

Se intensifică lupta politică la alegerile locale. Între timp, au apărut noi persoane favorite pentru funcția de președinte la Consiliul Județean. Vicepreședintele Ciprian Florescu a reacționat după ce s-a vehiculat nominalizarea lui Cosmin Popescu ca posibil candidat al Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte la Consiliul Județean. El a spus că nu se teme de Cosmin Popescu, dar l-ar deranja dacă partidul l-ar alege pe el.

Președintele consiliului , Ion Călinoiu, spune că această competiție a fost creată mult prea devreme. El a declarat că Ciprian Florescu și Cosmin Popescu sunt doi tineri care promit, însă nu sunt singurii.

În momentul de față, Ion Călinoiu nu a decis dacă va candida pentru încă un mandat de președinte al Consiliului Județean.