Încep amicalele !

autor: // 28 06 2013 // 2.573 Vizualizari

Pandurii a încheiat astăzi primul stagiu de pregătire, de la Sibiu, dar nu știe când va pleacă în Austria. Cel târziu duminică oltenii ajung în patria valsului pentru cel de-al doilea stagiu unde sunt perfectate doar patru jocuri de verificare. Primul amical programat pe 1 iulie, cu Piast Gliwice, a fost anulat.

Timp de zece zile, pandurii și-au încărcat bateriile la Sibiu, iar de acolo vor pleca direct în Austria. Toți cei 28 de jucători aflați în lot vor face deplasarea și în stagiul al doilea. Plecarea era programată sâmbătă, dar e posibil să se amâne cu o zi. Oltenii nu au găsit bilete de avion.

Pandurii va mai testa jucători în Austria. Pustai așteaptă la probe un atacant, un play-maker și un fundaș central.

Surpriza frumoasă a acestui prim stagiu este mijlocașul ofensiv venit de la Minerul Motru, Răduca.

Pandurii le întorc serviciul motrenilor și le promit jucători pentru Liga a 2-a. Echipa lui Pustai nu au jucat nici un amical în această vară. Primul era programat pe 1 iulie, cu polonezii de la Piast Gliwice, dar acesta a picat. Doar patru jocuri sunt sigure în acest moment.

Pandurii va juca pe 3 iulie cu Austria Viena II, pe 5 iulie cu ungurii de la Kaposvar, pe 7 iulie cu Kuban Krasnodar, iar ultimul joc va fi pe 10 iulie cu campioana Ungariei, Eto Gyor.

 

Reporter: Cristi Peptan