„Ice Bucket Challenge”, la TV SUD

autor: tv sud // 29 08 2014 // 3.867 Vizualizari

Provocarea ICE BUCKET din Gorj a continuat şi astăzi în cadrul campaniei iniţiate de TV SUD. Părinţii micuţei Sara au două motive de bucurie. Nu numai că alte persoane au făcut donaţii pentru fetiţa de patru ani, aceasta a reuşit aseară să se ridice pentru prima dată, după doar câteva şedinţe de terapie. De această dată, doi jurnalişti, un politician şi un avocat i-au sărit în ajutor.

La campania de donaţii care vor ajunge la micuţa Sara Florescu a aderat astăzi şi Mădălina Ciolocoi, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Gorj. Aceasta a făcut și trei nominalizări.

Social democratul Gheorghe Pecingină a fost prima persoană publică din Gorj, care s-a alăturat campaniei TV SUD. Acesta a provocat doi jurnalişti şi un avocat, care au fost de acord să o sprijine pe Sara.

Sara Florescu are nevoie de un tratament costisitor pentru a-și putea recupera măcar o parte din funcțiile locomotorii. Aseară, micuţa le-a umplut inima de bucurie părinţilor săi, când a reușit să se ridice, pentru prima dată.