Hoți prinși de polițiști și încătușați

autor: Iulia Blondea // 02 12 2019 // 1.534 Vizualizari

“La data de 1 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 27 ani, din municipiul Motru, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 29/30 noiembrie a.c, tânărul, ar fi sustras mai multe pachete cu peleţi din interiorul unei halei a unei societăţi comerciale, din municipiul Motru.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru,  cu propuneri corespunzătoare.

La data de 1 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Politiei Orașului Tismana au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 19 ani, din oraşul Tismana, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul, ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 4000 de lei, din locuinţa unei femei, de 41 de ani, din oraşul Tismana, aceasta fiind plecată la muncă în străinătate, în perioada mai – noiembrie 2019.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu,  cu propuneri corespunzătoare”, a transmis IPJ Gorj.