Grupare de hoți, destructurată de polițiști

autor: Iulia Blondea // 23 07 2019 // 140 Vizualizari

“La data de 22 iulie a.c., în urma cooperării dintre polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu Jiu și polițiști din cadrul IPJ Timiș – Poliția Municipiului Timiș, sprijiniți de Brigada de Operațiuni Speciale Dolj, au fost prinși în flagrant delict trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, din comuna Godinești și Văgiulești, respectiv comuna Drăgășani, județul Vâlcea, în timp ce sustrăgeau, dintr-un apartament situat în municipiul Târgu Jiu, mai multe bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu în valoare de 5.000 lei.

 

Cei trei, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat,au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

 

Acestora li s-a documentat activitatea infracțională și pentru săvârșirea a altor șapte infracțiuni de furt calificat, pe raza municipiului Târgu Jiu.

 

Astăzi, urmează ca cei trei să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerile legale, urmând ca apoi să fie transferați la IPJ Timiș pentru extinderea cercetărilor.”, a transmis IPJ Gorj.