Gorjenii îl votează pe Victor Ponta

autor: tv sud // 30 11 2012 // 2.549 Vizualizari

Ponta nu are contracandidat! Cel putin asa reiese din sondajele realizate la nivelul municipiului Tg-Jiu de surse independente. Premierul isi mentine pozitia de la inceputul campaniei electorale cand spunea ca nu are contracandidat la Tg-Jiu.

Un studiu făcut public pe data 28 noiembrie arată că Victor Ponta va obține, în cadrul alegerilor din 9 decembrie, 74% din voturile gorjenilor. Contracandidații săi, Nicolae Davițoiu din partea PDL și Dan Diaconescu din partea PPDD, ar obține numai 6%, respectiv 15% din voturi.
Având în vedere aceste date, se poate spune că scorul foarte slab preconizat pentru Dan Diaconescu nu îi va permite acestuia obținerea unui loc în Parlamentul României. Comparând cifrele actuale cu cele de la începutul campaniei, rezultă că patronul OTV nu a reușit să stârnească simpatia în rândul gorjenilor prin campania sa agitată, descrisă de mulți drept un adevărat „circ”. Campania de la Tg-Jiu a iesit din tiparele cu care targujienii erau obisnuiti mai ales din cauza agresivitatii si disperarii cu care PP-DD  a inteles sa abordeze electoratul.