Gorjean decedat in Capitala

autor: Gabriel Alin Spineanu // 07 08 2020 // 168 Vizualizari

Sfârșit tragic pentru un polițist din județul Gorj! Tânărul de 26 de ani lucra ca polițist în Capitală. El și-a pierdut viața într-un teribil accident de motocicletă. Dorin s-a izbit cu motocicleta de un autoturism care i-a apărut în față și care, potrivit polițiștilor, nu i-a acordat prioritate de trecere.

Accidentul a avut loc într-o intersecție din Capitală. Șoferul mașinii care a produs accidentul nu i-a acordat prioritate motociclistului, iar acesta nu a mai reușit să evite autoturismul, suferind răni extrem de grave în urma impactului.

“Conducatorul unui autovehicul care circula pe str.Valea Lunga a intrat in coliziune cu un motociclist care se deplasa pe Bld.Iuliu Maniu dinspre str.Apusului”, a transmis poliția Capitalei.
Dorin a intrat în stop cardio respirator și a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor de la ambulanță de a-l salva.

”Motociclist, la ajungerea PA-ului în stop cardio respirator, fără puls, au început manevre până la ajungerea noastră, în momentul când l-am preluat am început cu manevre avansate, din păcate leziunile au fost incompatibile cu viață și s-a declarat decesul” a declarat Daniela Mănescu, medic la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.
Vestea morții lui Dorin a cutremurat cetățenii din Bîlteni care îl cunoașteau pe tânăr. Mesajele de condoleanțe au curs pe paginile de socializare.

,,În dimineața asta, vestea că tu nu mai ești printe noi a căzut ca un fulger, inima îmi este bucățele și atunci când te sun îmi doresc să îmi răspunzi să îmi spui “Sunt bine Lizuca“. De astăzi, nimeni nu o să îmi mai spună așa și nimeni nu o să mă mai facă să zâmbesc cum o făceai tu. Drum bun prieten drag, vei fi un înger, asta știu sigur și mai știu ca vei veghea către toți care te-am iubit! Nu te voi uita niciodată, vei fi mereu îngerul meu!”, este unul dintre mesajele postate de apropiați pe pagina acestuia de socializare.
De asemenea, două persoane aflate în autoturismul care nu i-a acordat prioritate motociclistului au suferit răni, una dintre ele fiind transportată la spital.