Gorjean cercetat penal pentru două infracțiuni rutiere

autor: Iulia Blondea // 14 01 2020 // 119 Vizualizari

“La  data de  14 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Negomir au identificat în trafic, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Negomir în timp ce conducea un autoturism pe drumul industrial Rovinari-Fărcășești, fără a avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date a rezultat faptul ca autoturismul este radiat din circulație, din data de 21.12.2018.

Totodată, conducătorul auto a prezentat permisul de conducere, acesta fiind necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  punere în circulație sau conducere pe drumurile publice  a unui vehicul  neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.“, a transmis IPJ Gorj.