Foto- Scandal cu focuri de armă

autor: Marinel // 19 09 2021 // 480 Vizualizari

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat de 52 de ani, din Filiaşi, cu privire la faptul că a fost ameninţat cu un pistol.

La fața locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit faptul că, pe o stradă din Filiaşi, în faţa locuinţei apelantului, între acesta şi un bărbat de 38 de ani, din comuna Brădeşti, a izbucnit un conflict verbal, în urma căruia, cel din urmă ar fi executat cu o armă un foc în plan vertical, după care ar părăsit locul faptei, nefiind înregistrate victime.

În urma verificărilor efectuate, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost găsit de poliţişti la scurt timp, la locuința sa, fiind, totodată, găsită şi arma folosită precum şi 6 cartuşe, care, au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că arma în cauză face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării, despre care, bărbatul a declarat că ar fi achiziţionat-o din Italia şi nu ar fi declarat-o organelor vamale la întrarea în ţară, la începutul lunii septembrie a.c.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

IMG-20210919-WA0001 IMG-20210919-WA0003 IMG-20210919-WA0002