FOTO- Dincă anunță recompensa uriașă pentru Luiza

autor: Costin Soare // 18 01 2021 // 301 Vizualizari

Detalii incredibile în dosarul caracal. Am intrat în posesia scrisorii trimise de Gheorghe Dincă familiei Melencu. Monstrul din Caracal a dezvăluit cine a luat-o pe Luiza si cât costă eliberarea fetei. Gheorghe Dincă susține că familia Melencu trebuie să achite câteva milioane de euro ca să o răscumpere.

Patru pagini, scrise apăsat de mână, în spatele gratiilor. Este scrisoare pe care Gheorghe Dincă a trimis-o familiei Melencu. Deși vrea să pară empatic cu rudele, monstrul din Caracal le-a avertizat că vor avea de plătit 15 milioane de euro, ca să o răscumpere pe Luiza. Dincă susține că libertatea fetei costă 5 milioane de euro, însă din cauza apărătorilor și anchetatorilor din dosar, suma va fi majorată.

În scrisoarea trimisă familiei Melencu, Gheorghe Dincă aduce acuzații grave comisarului Adrian Ciobanu, dar și procurorului Oana Schmitt Haineală. Cu un tupeu incredibil, la finalul scrisorii ce se intinde pe cateva pagini, Ghe Dinca transmite familiei Melencu ca si ar dori sa intalneasca fetele in persoana, in momentul in care va iesi din spatele gratiilor. Scrisoarea nu a făcut decât să le provoace durere și revoltă bunicului și mamei Luizei.

a6f2a465-9762-43d1-9b96-96c96b360981