(Foto) Deputatul Miruță îl IRONIZEAZĂ pe Cițu pe rețelele de socializare

autor: Iulia Blondea // 21 09 2021 // 186 Vizualizari

Deputatul de Gorj, Radu Miruță, îl ironizează pe Florin Cîțu, premierul României, pe rețelele de socializare. Reacția deputatului USR vine după scandalul creat între partidele aflate la guvernare. Radu Miruță susține că Florin Cîțu are o atitudine “obsesivă” de a înlocui oamenii profesioniști cu oamenii fără experiență. Miruță susține, din nou, că premierul nu mai are legimitate să conducă actualul Guvern.

“Evident un pamflet cu vizual prelucrat despre atitudinea obsesiva a dlui Cîțu prin care a inlocuit oameni profesionisti cu oameni fara experienta, sau chiar condamnati penal, dar cu putere de vot la Congresul PNL.

Guvernarea nu este a dlui Citu, nu o poate lua pe CNP propriu fiindca nu a venit cu ea de acasa. Guvernul este al unei echipe care a incredintat aceasta demnitate domnului in cauza si care acum fiindca si-a aratat limitele si demonstrat incapacitatea de a coordona reformele din programul de guvernare asumat, i-a retras acest sprijin.

Exista o serie de oameni seriosi si capabili in PNL, pe care ii respect. Domnul Citu nu mai are legitimitatea de a conduce acest guvern.”, a scris deputatul USR, Radu Miruță, pe Facebook.

0FC0F604-D8C2-4B0A-81A3-EE5A4C75F703