FOTO: Deblocare de ușă în Târgu Jiu. Ce au constatat salvatorii după ce au intrat în apartament

autor: Emanuel Cozmulescu // 28 10 2020 // 355 Vizualizari

Puţin după ora 20.00, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri din Târgu Jiu au fost solicitaţi pentru deblocarea unei uşi, la un apartament,  din localitate. În interiorul imobilului, echipajele de intervenție au găsit un bărbat, în vârstă de 45 de ani, în stare conștientă.

“Am fost solicitați să intervenim pentru a debloca ușa unui apartament situat într-un bloc de pe strada Lt. Col. Dumitru Petrescu din municipiul Târgu Jiu. Apelul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost efectuat de către un apropiat al proprietarului imobilului, care semnala faptul că acesta, nu răspunde la ușă, fiind cunoscut cu probleme de sănătate.
La fața locului s-au deplasat autospecială pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulață Gorj, care, în urma evaluării situației de la fața locului, au luat decizia de a sparge ușa de la intrarea în imobil.
În interiorul imobilului, echipajele de intervenție au găsit un bărbat, în vârstă de 45 de ani, în stare conștientă. Echipajele de intervenție i-au acordat bărbatului primul ajutor calificat la fața locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg-Jiu”, a transmis ISU Gorj.

 

IMG-20201028-WA0043