(Foto) Bărbat căutat de poliție! S-a urcat în tren și a dispărut!

0
1

La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Borăscu au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani, din comuna Bolboși, cu privire la faptul că în dimineața zilei de ieri, tatăl său Brichisală Dan de 73 de ani, din comuna Bolboși, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul s-ar fi urcat într-un tren în gara din orașul Turceni, care avea ca destinație municipiul Craiova, acesta intenționând să se deplaseze în municipiul București.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,75-1,80 m, greutate cca. 95-100 kg, ten măsliniu, ochi căprui, păr alb-tuns scurt, faţă pătrată.

Are proteză la piciorul drept, acesta fiind mai scurt decât piciorul stâng, având mersul  aplecat spre dreapta, iar în timpul mersului ține cotul stâng ridicat.

Acesta era îmbrăcat în costum de stofă(pantaloni și sacou) de culoare gri, pantofi din piele de culoare neagră și în cap purta pălărie de culoare neagră.

Persoanele care pot oferii informații care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.”, a transmis IPJ GORJ.

47541C78-A854-48BA-8BED-080F4DC465A8