Florescu vrea scaunul lui Călinoiu

autor: tv sud // 24 06 2014 // 1.183 Vizualizari

Ciprian Florescu vrea să candideze la președinția Consiliului Județean în 2016. Acesta spune că nu are încredere în zvonurile că actualul președinte nu l-ar susține mai ales că Ion Călinoiu a declarat că vizează un post de senator la următoarele alegeri. Tânărul social democrat spune că se bazează pe sprijinul colegilor săi în acest proiect.

Social democrații își pun deja la cale strategia pentru alegerile din 2016. Deși candidatura sa era vehiculată doar pe surse, vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Florescu, a confirmat aseară, în premieră la Tv Sud, că va candida pentru șefia Cj.

Florescu a mai declarat și că nu crede în varianta că Ion Călinoiu nu l-ar mai susține mai ales că au avut discuții concrete pe acest subiect.

Atât Călinoiu cât și Cârciumaru au luat alături de ei, în structurile administrative, mai mulți tineri social-democrați pe care să-i pregătească în vederea schimbului între generații pentru poziții ca cea de primar de Tg-Jiu sau de președinte de Consiliu Județean.