”Fabrici de droguri”

autor: tv sud // 29 08 2014 // 2.168 Vizualizari

”Fabrici de droguri” descoperite după percheziţii de amploare. În urma descinderilor făcute la punctele de lucru ale unor societăţi din Dolj, Teleorman şi Bucureşti, procurorii au descoperit zeci de mii de seminţe de cannabis, în valoare de peste un milion de lei. Patru persoane au fost reţinute, iar cercetările au scos la iveală că drogurile cultivate în apartamente erau distribuite în Capitală, mai ales în zona Centrului Vechi.

Procurorii DIICOT au făcut, în această dimineaţă, trei percheziţii la membrii unei reţele de trafic de droguri, care acţiona, de un an, în Dolj, Teleorman şi Bucureşti.

În urma acţiunii au fost ridicate seminţe de cannabis în valoare de peste un milion de lei.

Cercetările au aratat că, prin intermediul celor două societăţi comerciale şi cu ajutorul unor site-uri web de promovare a produselor, suspecţii ar fi distribuit seminţe de cannabis, nutrienţi şi echipamente pentru înfiinţarea culturilor indoor si outdoor de cannabis, sub paravanul desfăşurării unor alte activităţi comerciale. Clienţii primeau inclusiv servicii de consultanţă cu privire la modul de însămânţare, cultivare, recoltare, uscare şi procesare a culturilor de cannabis. Patru asociaţi şi administratori ai societăţilor comerciale implicate în acest caz au fost reţinuti pentru 24 de ore.