Energia, tot în criză

autor: tv sud // 28 02 2013 // 1.683 Vizualizari

Handbaliștii de la Energia au ajuns la cel de-al unsprezecelea eșec al sezonului, al patrulea consecutiv din 2013, după ce au fost învinși și de codașa Dinamo București, în prologul etapei a 16-a a Ligii Naționale. După înfrângerea de la Buzău, Energia a intrat în hora retrogradării.

Energia nu-și mai revine ! Băieții lui Andrieș s-au făcut de râs încă o dată în retur, fiind învinsă și de Dinamo București, una dintre candidatele la retrogradare. De acum și gorjenii intră în horă, trupa lui Andrieș aflându-se deasupra liniei retrogradării, la egalitate de puncte cu Dinamo. Întărită în această iarnă, Dinamo a condus meciul de la un capăt la celalalt, neavând nici o emoție că ar putea pierde în fața jalnicilor gorjeni. Încă din minutul 10 scorul a luat-o raza, 7-4, iar diferența s-a mărit la pauză, 18-12. La final a fost și mai rău, Dinamo având de acum și avantajul rezultatelor directe în fața Energiei în cazul unei egalități la finalul sezonului. În tur, Energia a învins doar la cinci goluri, 29-24.

Șanse mici pentru handbaliștii lui Andrieș să scape și de această dată nesancționați. Conducerea a promis, în urmă cu două etape, că va lua măsuri dacă situația nu se va îmbunătăți și cum asta nu s-a întâmplat se va trece și la sancționarea jucătorilor și antrenorilor.