Elevii, în audiență la Cârciumaru

autor: tv sud // 30 05 2014 // 2.280 Vizualizari

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciunaru, a primit astăzi sfaturi în ceea ce privește dezvoltarea urbei. Cei care au venit cu propuneri au fost elevii de la mai multe școli din oraș. Ideile tinerilor au fost, și în acest an, care mai de care mai surprinzătoare.

Zeci de tineri din cadrul Consiliului Local al Elevilor au fost prezenți, astăzi, cu ocazia zilei de 1 iunie, la Primăria municipiului. Aceştia au stat la masă cu primarul Cârciumaru, căruia i-au transmis mai multe idei de proiecte. De la construirea de săli de sport, centre de închiriere pentru biciclete, un club pentru copii sau deschiderea unui bazin de înot al orasului. Edilul-sef le-a dezbătut pe toate și le-a dat asigurari că propuneile lor vor fi puse în practică.

O altă problemă dezbătută a fost aceea a țânțarilor. Tinerii au tras un semnal de alarmă privind pericolului acestor insecte asupra sănătății târgujienilor.

Alte ideii pe care tinerii i le-au propus primarului Florin Cârciumaru au fost acelea de a asculta muzică în pauze, pentru relaxare, de a crea cât mai multe spații verzi, dar și dotarea cu maşini a școlilor de profil.

Edilul-șef al municipiului a declarat că propunerile elevilor au fost foarte bune și vor fi tratate cu seriozitate.

Tinerii au promis că, anul viitor, vor veni și cu alte propuneri de proiecte pentru ca orașul lui Brâncuși să devină cât mai frumos.