Dublu asasinat cu reţinuţi din Gorj

autor: // 30 05 2013 // 1.628 Vizualizari

Dezvăluiri şocante după descoperirea macabră din maşina incendiată în Mehedinţi! Şase tineri din Motru şi Cătunele, printre care se află şi o femeie, au fost reţinuţi azi-noapte, sub acuzaţia de omor deosebit de grav şi tâlhărie. Primele indicii arată că dubla crimă ar fi fost comisă pentru droguri. Se ia în calcul faptul că victima din Dolj vindea etnobotanice şi nu s-ar fi înţeles la preţ cu autorii dublului asasinat.

Şase persoane, printre care doi minori şi o tânără de 22 de ani, au fost reţinute aseară de poliţiştii din Drobeta Turnu Severin, în cazul crimei din satul Meriş. Suspecţii nu au vrut să comenteze această situaţie.

Părinţii celor şase tineri au fost devastaţi când au aflat care sunt acuzaţiile.

Suspecţii au fost ridicaţi de poliţişti în timp ce se aflau pe stradă, la Motru.

Anchetatorii nu au oferit deocamdată amănunte în acest caz, pentru a nu afecta ancheta.

Astăzi, suspecţii au fost duşi la reconstituire. Procurorii vor stabili dacă îi vor prezenta în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Din primele cercetări se pare că este vorba despre un scandal pornit de la droguri. Tânărul de 28 de ani, găsit carbonizat în maşină la marginea unei păduri, s-ar fi ocupat de distribuţia etnobotanicelor şi nu s-ar fi înţeles la preţ, motiv pentru care a primit o bătaie zdravănă. În maşină se afla şi prietena lui, care a murit în aceleaşi condiţii. Se pare că autorii acestei fapte ar fi vrut să arunce maşina într-un lac, însă, cum nu au reuşit, au decis să-i dea foc.

 

Reporter: Loredana Ficiu