Droguri împrăştiate în tot Gorjul

autor: tv sud // 29 05 2014 // 1.095 Vizualizari

Detalii uimitoare ies la iveală în urma percheziţiilor făcute la suspecţii de trafic şi consum de cannabis. Procurorii au anunţat că este vorba despre o rețea care aproviziona piața de profil din Motru și Târgu-Jiu, dar și din localitățile aflate în apropierea celor două municipii. Drogurile erau aduse fie din Italia, fie de la Timișoara şi erau depozitate într-un loc secret din Mehedinți, de unde membrii grupării luau cantităţi mici, pe care le puneau în vânzare, în special, pe timp de noapte.

Cele şase persoane reţinute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, de la Târgu-Jiu, au fost arestate preventiv aseară de magistraţii de la Tribunalul Gorj. Trei dintre acestea sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic ilicit de droguri de risc, în timp ce celelalte sunt suspectate de complicitate.

Anchetatorii susţin că ceilalţi trei gorjeni i-ar fi ajutat pe traficanţi, înlesnindu-le punerea în vânzare, livrarea și distribuirea drogurilor prin acţiuni conspirate şi prin implicarea altor persoane.

Membrii grupării sunt acuzaţi că luau cantități mai mici de cannabis, o dată la două trei zile, pe care le puneau în vânzare, în special, pe timp de noapte.

Drogurile au fost găsite chiar şi sub bancheta unui autoturism.