Dovada că Primăria Tg-Jiu este condusă prin DISPOZIȚII ILEGALE ale primarului Romanescu!

autor: tv sud // 11 09 2019 // 172 Vizualizari

Dezvăluiri uluitoare făcute de jurnaliștii de la Scandal de Gorj! Potrivit sursei citate, este cât se poate de clar că primarul municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu, s-a înconjurat de oameni slab pregătiți profesional, atâta vreme cât Instituția Prefectului Județul Gorj i-a solicitat edilului, printr-o adresă, să-și revoce o dispoziție, care contravine prevederilor legale, emisă în urmă cu o lună.

Aceasta e doar una din dispozițiile ”cu cântec” emise de primarul Romanescu, care i-a determinat pe cei nedreptățiți să sesizeze prefectul județului, însă mai există cel puțin alte două documente, de dată recentă, prin care edilul își avantajează, în mod evident, persoanele apropiate. Primarul a schimbat comisia la concursul pentru ocuparea funcției de șef Serviciu Juridic Contencios, astfel încât Alina Pițu, sfătuitoarea sa pe probleme juridice să nu aibă emoții și să fie examinată de un grup de amici, oamenii din anturajul lui Romanescu, veniți în mandatul acestuia în Primăria Tg-Jiu.

Detalii și documente, aici:

http://www.scandaldegorj.ro/dezvaluiri/primaria-tgjiu-condusa-prin-dispozitii-ilegale-ale-primarului-romanescu-comisie-de-concurs-schimbata-pentru-linitea-efei-de-la-juridic-biletelul-care-poate-trimite-polititii-i-procurorii-la-selectia-directorilor-transloc/