Doliu in presa din Romania

autor: tv sud // 13 01 2020 // 159 Vizualizari

Doliu în presa din România! Cristina Țopescu, una adintre cele mai vechi și iubite jurnaliste, a încetat din viață. Fosta prezentatoare TV a fost găsită moartă în casă după ce vecinii spun că nu au mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni și au sunat la 112. Și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău după ce au observat că doi dintre câinii artistei zăceau fără suflare în curtea casei sale. Medicii care au venit la fața locului au constat decesul Cristinei Țopescu și, potrivit primelor informații, fosta prezentatoare TV ar fi murit în urmă cu mai multe zile. Urmează ca medicii legiști să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul, dar și cauzele.

Cristina Țopescu era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu. Fosta prezentatoare TV avea 59 de ani, iar moartea ei a șocat o țară întreagă. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat. Cristina Țopescu nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni. De altfel, o vecină îngrijorată a fost cea care a alertat poliția, iar un echipaj a găsit-o pe vedeta TV decedată în locuința sa.

„La data de 12 ianuarie a.c, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată”, a anunțat Poliția într-un comunicat.

Polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupul acesteia. Totodată, în acest moment, se speculează că Cristina Țopescu ar fi murit în somn. Trupul neînsuflețit al vedetei TV a fost ridicat și dus la morgă, acolo unde legiștii îi vor efectua necropsia și vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și care au fost cauzele decesului.