DJ-ul Marian Stănoiu a emigrat în Anglia

autor: tv sud // 31 12 2012 // 3.862 Vizualizari

Vocea lui Marian Stănoiu este inconfundabilă și încă în memoria celor care asculă posturile de radio sau freceventează cluburile. Este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Gorj și un om de radio cu o experiență de peste 12 ani. Deși se bucura de notorietate, Marian a decis să lase totul în urmă și să plece în Anglia

Marian Stănoiu a plecat în Londra la începutul lunii octombrie, dar acum a revenit la Târgu-Jiu pentru a petrece sărbătorile cu prietenii și rudele. Își dorește să-și întemeieze o familie și să aibă tot ceea ce este necesar pentru a duce o viață normală, acesta fiind și motivul pentru care a decis să plece din România, pentru că veniturile pe care le realiza aici îi permiteau doar să supraviețuiască.

Marian a început o nouă viață în Londra. A desfășurat diferite munci la care nici nu se gândise atunci când stătea în România: a spălat vase, a lucrat în construcții sau a fost DJ în două cluburi. Nu îi este rușine de nimic, pentru că a câștigat banii în mod cinstit.

Lui Marian îi lipsește microfonul de la postul de radio la care lucra, dar este mulțumit de viața pe care o duce în Londra. Acum, șansa i-a surâs din nou și are posibilitatea să lucreze într-un club.

Cunoscutul DJ a venit acasă ca să-și petreacă sărbătorile cu pritenii și familia, dar va pleca în Londra imediat după trecerea în noul an.