DEZMINȚIRE după postarea lui Romanescu

autor: TV SUD // 13 09 2020 // 335 Vizualizari

Liderii PSD Tg-Jiu au reacționat după un filmuleț postat de primarul Marcel Romanescu în care îi acuza pe Aurel Popescu și Ciprian Florescu că au încasate 48.000 de lei de la Pandurii:

” DEZMINȚIRE : Ca urmare a informațiilor mincinoase asumate de primarul încă în funcție cu privire la sumele încasate de Aurel Popescu și de Ciprian Florescu, facem următoarele precizări: cei doi au încasat o mie de lei lunar timp de aproximativ 16 luni. Aceeași suma a fost încasată și de ceilalți membri CA. În momentul în care situația financiară a clubului a devenit precară, doar trei membri din CA au decis SĂ RENUNȚE la indemnizații: Ciprian Florescu, Aurel Popescu și Alexandru Picui, reprezentant SC ARTEGO.

Membrii din consiliile de administrație din orice domeniu sunt plătiți conform legii. Inclusiv oamenii primarului, încă în funcție, primesc sume de bani pentru ședințele de la Transloc, de această dată vorbind despre BANI PUBLICI! Ciprian Florescu și Aurel Popescu susțin sportul, dovadă și premierea cu 10.000 de lei a sportivului Adrian Garcea. În cazul Pandurii, deciziile nu au aparținut celor doi.

Primarul să explice, mai bine, de ce a refuzat ca “Pandurii” să NU fie scutită de plata chiriei la stadion, așa cum a propus viceprimarul Aurel Popescu și doar le-a amânat povara financiară din această perioadă dificilă. ” – Biroul de presă al PSD Târgu Jiu